وي با اشاره به اينکه در جلساتي که با معاونت عمراني استانداري و با حضور رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان داشتيم نسبت به لزوم اجراي نمايشگاه و بازارچههاي صنايعدستي در چند کشور حوزه خليج فارس تأکيد شده است، اظهار داشت: در آخرين جلسات قرار شد اين مبحث به عنوان يکي از مهمترين مقولهها در جلسه کارگروه گردشگري استان مطرح شود.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي بوشهر ادامه داد: همچنين در طول ماههاي گذشته جلساتي را نيز با حضور تجار و بازرگانان استان برپا کرده که نسبت به اجرايي شدن اين مقوله بسيار استقبال کردند.
دهاز با بيان اينکه در برقراري ارتباط با اين بازارها به دنبال تعريف مراکز فروش به عنوان هدف اوليه هستيم، گفت: در صورت فراهم نشدن چنين امکاني تعريف بازاريابي براي توليدات صنايع دستي با استفاده از لوح فشرده، کاتولوگ و بروشور مورد توجه قرار ميگيرد.
وي تصريح کرد: در ابجاد اين ارتباط، معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي تنها به عنوان يک واسطه بين توليد کنندگان و بازار فروش عمل ميکند و اجراي اين برنامه چون ايجاد اين مراکز و تعريف بازارچه و يا نمايشگاه به بخش خصوصي واگذار ميشود.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي بوشهر با تأکيد بر اينکه در استان بوشهر صادرکنندگان فعال و خاص صنايعدستي در سطحي مناسب وجود دارند، افزود: ارتباط بيشتر اين صادرکنندگان با بازارهاي اروپايي و اغلب در توليدات و صنايع مربوط به بافتههاي داري است.
احمد دهاز در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر با موافقت مسئولان استاني به دنبال فرستادن گروه کارشناسي براي شناسايي بازار تعدادي از کشورهاي عربي هستيم که در صورت موافقت و تأمين هزينهها اين اقدام صورت عملي به خود ميگيرد.
وي همچنين گفت: بخشي از بحث شناسايي بازار و نيازهاي آنها در اين بخش توسط ايرانيان مقيم اين کشورها انجام ميشود.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي بوشهر خاطرنشان کرد: کشورهاي بحرين، کويت، قطر و امارات براي تعريف بازارهاي فروش توليدات صنايع دستي در نظر گرفته شده اند./111
انتهای پیام/